Echipa Senzoria

Georgiana Tănase

Psiholog clinician, psihoterapeut, formator și trainer educațional

Interesul meu către psihologie a venit în perioada liceului , atunci când am beneficiat de orele de consiliere susținute de psihologul școlar. Tot atunci am aflat cât de importantă este consilierea în carieră, deoarece am ales această meserie în urma testelor făcute și a sfaturilor primite de către oameni specializați. Am descoperit că am abilități specifice acestei meserii, iar empatia este una dintre ele.

Faptul că am primit sprijin și ghidaj către acest domeniu, m-a ajutat să îmi țin drumul drept și să nu cad pradă tentației sfaturilor părinților și rudelor de a merge mai departe către zona de matematică și informatică, deoarece eram pe vremea aceea la profilul matematică-informatică intensiv la un liceu de renume din oraș.

Astăzi sunt un om împlinit profesional, care și-a urmat traseul în carieră în funcție de abilități și aptitudini, iar munca pentru mine este pasiune și dezvoltare personală continuă.

Toate aceste experiențe m-au ajutat să creez programe și cursuri de dezvoltare personală care au rolul de a ajuta copiii și adolescenții să își gestioneze emoțiile și comportamentele pentru a fi conștienți de propriile alegeri, să ajungă niște adulți sănătoși, împliniți profesional și personal.

Povestea Senzoriei, vine odată cu nevoia copiiilor și a adolescenților care mi-au trecut pragul cabinetului de a integra senzorial mediul în care trăiesc, de a reuși să se relaxeze și să își gestioneze anxietatea de performanță sau anxietatea socială.

Așadar împreună cu un om drag mie, Alexandra Bălșeanu, am reușit să realizăm acest centru de terapie cu grădină senzorială, în care cei care ne trec pragul au acces la terapie integrată.

Miruna Pădurean

Psiholog judiciar și expert psiholog judiciar în formare

Mă numesc Miruna Pădurean. Sunt psiholog judiciar și expert psiholog judiciar în formare. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și Masterul de Psihologie Judiciară din cadrul Facultății Titu Maiorescu.

Sunt o persoană perseverentă, flexibilă, dinamică, răbdăroare și dornică de noi experiențe, aspecte care îmi facilitează adaptarea în situații noi.

Activez de 4 ani în aria de dezvoltare și educare a copiilor, având experiență ca trainer. Consider că totul pleacă de la dezvoltarea copilului și de la implicarea noastră în viața lui, astfel că sunt aici pentru a-i oferi sprijin, diversitate și cât mai multe zâmbete.

Daniela Cotef

Psihoterapeut cognitiv-comportamental

Am ales acest domeniu din curiozitate, empatie și nevoia de a ințelege. Au urmat ani de pregătire si mă bucur nespus de mult, ori de cate ori primesc un mesaj în care mi se spune: astăzi am reușit sa reacționez diferit si mi-a fost mai bine.

Vă aștept cu drag în această călătorie, în care descoperiți ceea ce face sens pentru fiecare dintre dumneavoastră, ce vă aduce bucurie și cum puteți întâmpina emoțiile negative.

Sunt licențiată în psihologie, Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și am formare de bază în psihoterapia cognitiv-comportamentală.

Elena Răducanu

Psiholog clinician și psihoterapeut

Mă numesc Elena Răducanu, sunt căsătorită și am doi copii, Ioana și Pavel.

Sunt o persoană caldă, perseverentă, conștiincioasă, ludică. Îmi plac copiii și îmi prețuiesc foarte mult familia. Am câțiva prieteni cu care împart cu mare drag timpul liber.

Profesia mea inițială este de economist. Mai târziu am ales psihologia, am ales să lucrez cu sufletele și emoțiile oamenilor. La început a fost nevoia de dezvoltare personală și dorința de a cunoaște cât mai mult despre emoțiile, gândurile și comportamentele copiilor. Îmi doream tare mult să dobândesc abilități și să adun informații cu privire la gestionarea situațiilor cu care mă confruntam în cadrul familiei cu doi copii.

Nu m-am oprit aici și am hotărât să împart experiența și cunoștințele dobândite în cadrul formării mele ca psihoterapeut, cu alți părinți, iar copiii acestora să se bucure de avantajele unui echilibru emoțional în sânul familiei.

Sunt psihoterapeut sub supervizare de orientare cognitiv-comportamentală, terapeut ABA, logoped, trainer de ateliere de dezvoltare personală.

Am urmat cursuri de formare continuă de evaluare și intervenție în lucrul cu copiii și adolescenții.

Lucrul cu copiii este foarte plăcut dar asta nu înseamnă doar joacă și zâmbete, înseamnă și lacrimi, suspine și susținere emoțională și răbdare, calm și consecvență, formare profesională continuă. Pentru a crește și a se dezvolta, copiii au nevoie de adulți responsabili și disponibili emoțional. Am ales să fac parte din această categorie de oameni care susțin, călăuzesc pașii micuților în marea lor devenire.

Lucrez cu persoane adulte aflate în situații dificile de viață și sunt implicată 100% aici și acum în procesul schimbării. Împreună explorăm emoții, gânduri, imagini, senzații și comportamente și le dăm un nou sens, unul vindecător.

Această profesie îmi aduce mari satisfacții și o practic cu multă plăcere.

Radu Marian

Psihoterapeut cuplu

Numele meu este Radu și sunt născut în București, orașul de suflet unde îmi petrec o mare parte din viață. Timpul liber îl dedic sportului și studiului chitarei clasice. Iubesc oamenii și îmi place să lucrez cu ei.

Știm cu toții că viața este alcătuită din multe momente plăcute dar și din perioade dificile, când nu ne mai regăsim și nu mai vedem limpede drumul pe care ar trebui să mergem. Deci, fie că treci printr-o depresie, te lupți cu anxietatea, ai dificultăți relaționale sau pur și simplu iți dorești să te simți mai bine în pielea ta, sunt convins că împreună putem găsi o modalitate de a ieși din acest impas. Pentru că așa cum spunea un renumit filosof:  „Viața poate fi înțeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.”

Consider că majoritatea dificultăților cu care ne confruntam astăzi vin dintr-o lipsă de perspectivă. Cu toții avem nevoie de motivație, direcție și planificare. Uneori le pierdem sau le percepem neclare, dar după o examinare mai atentă și un scurt pas înapoi, împreună le vom vedea mai limpede. Ca psihoterapeut, rolul meu este de a te susține în acest demers și de a te oglindi pe tine așa cum ești. Apoi, tu vei alege să te îndrepți în direcția pe care ți-o dorești, în funcție de nevoile, de intențiile și de sentimentele tale.

Te poți baza pe sprijinul meu și te asigur că sunt o persoană receptivă care creează cu ușurință relații cu cei din jur. De cele mai multe ori, oamenilor le vine natural să se deschidă și să comunice transparent cu mine. De aceea, cred că a sta la un pahar de vorbă ne poate schimba viața. Te invit! Când ți-ai făcut suficient curaj vreau să știi că sunt aici și te aștept. Îndrăznește doar să faci primul pas!