EVENIMENTE

EVENIMENTUL TĂU la SENZORIA

Echipa Senzoria îți pune la dispoziție un spațiu de 2000 mp în aer liber, pretabil organizării de evenimente private și corporate, creare de concept de eveniment, management de eveniment și contact furnizori logistică și organizare.

Spune-ne ideea ta și hai să conturăm împreună un eveniment de vis. Solicită o ofertă personalizată pe email la contact@senzoria.ro sau trimite-ne un mesaj prin formularul de contact de AICI.

Evenimente
SENZORIA

Evenimente
private

Evenimente
Corporate

Evenimente
Școli / Grădinițe / Centre

EVENIMENTE SENZORIA

10 septembrie 2022, 10:00-20:00

Beyond Reality – Experimentează toate Senzațiile într-o singură zi! Închide ochii, respiră adânc, eliberează-ți gândurile și relaxează-te. Ești în mijlocul naturii, departe de zgomotul și agitația urbană. Simți adierea vântului și răcoarea dimineții. Razele soarelui te mângâie ușor și îți trezesc simțurile, te reconectezi cu natura. Aceasta este senzația, acesta este SENZOFEST, momentul tău de reîncărcare și energizare.

Miercuri, 1 iunie 2022, 10:00-19:00

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului este cel mai bun prilej de a sărbători împreună copiii și copilăria, inocența și puritatea. Așadar, să visam magic cu ochii deschiși, să zambim inocent, să iubim pur și sincer, și să petrecem alături de noi prieteni.

În vacanța de vară cei mici merită să aibă parte de cele mai frumoase experiențe de distracție și învățare, iar SENZORIA este gata să-i primească pe copii cu activități menite să aducă un aport esențial dezvoltătii lor personale. Ateliere creative, Jocuri interactive, Ateliere senzoriale, filme, piesa de teatru, sport, mindfulness se regăsesc în programul săptămânal.

Sâmbătă, 7 mai 2022 – 11:00-14:00

Dacă ești curios cum poți experimenta savoarea preparatelor culinare într-un mod inedit care să-ți ofere plăcere și o stare de bine, Senzoria împreună cu partenerii săi te așteaptă sâmbătă la MYSTERY TASTE DAY.

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, 11:00-15:00

Echipa Senzoria vă pune la dispoziție spațiul grădinii pentru picnic în familie și/sau alături de prieteni, ateliere interactive și jocuri pentru cei mici și cei mari și muzică tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți coșul cu merinde și pătura pentru o sâmbătă minunată la aer liber în Grădina SENZORIA.