Senzoria – locul tău de reconectare cu simțurile

Centru integrat de dezvoltare personală, terapii senzoriale și evenimente

Toate lucrurile din înconjurul nostru s-au creat dintr-o nevoie! În societatea modernă din care facem parte, stresul și anxietatea zilnică, ritmul frenetic, exigențele constante ale mediului social, ne duc la o atenție excesivă către exterior în care primează doar simțurile exteroceptive precum văzul și auzul. Totul în detrimentul ascultării nevoilor noastre, fiind parcă proiectați „în afară corpului”.

Astfel, putem afirma ca neintegrarea dintre minte și corp este una dintre cele mai mari probleme ale timpurilor noastre și tocmai din această nevoie a noastră, a tuturor, Asociația Senzoria împreună cu psihoterapeuți experți în consiliere și dezvoltare personală a creat un concept unic în România, prin integrarea unei grădini senzoriale într-un centru de dezvoltare personală.

La 30 km de București, într-o locație prietenoasă și călduroasă, Senzoria este deschisă nevoilor tale esențiale, experimentării tuturor simțurilor prin terapii în grădina senzorială, evenimentelor publice sau private pe măsură sau doar pentru simpla ta escapadă din cotidian și relaxare.

Prin misiunea asociației, costul serviciilor oferte de SENZORIA reprezintă DONAȚIE și se transformă în ore de terapie psihologică pentru copii din mediile defavorizate.

Beneficiile Senzoria

Nevoia socială

Nevoia socială cu care ne confruntăm toți este integrarea cu succes în viața familială, socială și profesională, fie că prevenim apariția tulburărilor psihologice, fie că avem nevoie de intervenție pentru patologii specifice.

Misiunea socială

Misiunea socială a Asociaţiei o reprezintă sănătatea mintală pentru copii şi adulţi, din România, cu precădere aflaţi într-o categorie de vulnerabilitate/ defavorizaţi social şi care au nevoie de servicii de psihologie, terapie, inclusiv senzorială, dezvoltare personală şi alte servicii conexe, în vederea incluziunii sociale, dobândirii şi păstrării stării de bine.

Viziunea Socială

Viziunea socială a Asociației este de a fi un promotor al sănătăţii mintale şi al stării de bine prin servicii de calitate (prevenţie şi remediale) oferite de personal cu mare expertiză, o minte sănătoasă fiind favorabilă învăţării, muncii şi participării în societate, precum și o resursă esențială în progresul economic.

Obiective Sociale

Obiectivele noastre sociale sunt ambițioase și vă invităm să ne sprijiniți să le atingem:

Principiile Senzoria