Termeni și condiții

Asociația SENZORIA

CUI

43883010

Sediu social

Sat Zăvoiu nr 197, comuna Mogoșani, județ Dâmbovița

Centru și Grădină Senzorială

Sat Movila nr 163C, comuna Niculești, județ Dâmbovița

1. Dreptul de copyright

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site, este detinut de SENZORIA. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SENZORIA.

Toate drepturile sunt rezervate SENZORIA.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SENZORIA sau a afiliatiilor sai.

SENZORIA va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SENZORIA, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SENZORIA nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SENZORIA se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SENZORIA nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.senzoria.ro conform acestor „Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al SENZORIA, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre SENZORIA in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. SENZORIA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SENZORIA si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.senzoria.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul 2016/679, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre SENZORIA prin acest sistem asupra drepturilor lor.

La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa ……, SENZORIA se obliga:

  • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SENZORIA poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@senzoria.ro.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. „Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SENZORIA in privinta utilizarii site-ului www.senzoria.ro.

SENZORIA isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@senzoria.ro.

8. Politica de livrare a serviciilor

Serviciile în cadrul Senzoria se desfășoară conform programării efectuate (telefonic, prin email sau pe site) sau datelor anunțate public (website/Facebook) pentru desfășurarea evenimentelor și atelierelor deja planificate.

Accesul în Grădina Senzorială și participarea la un tur ghidat sunt permise fără programare, în zilele anunțate ca fiind disponibile pe website/Facebook. Tururile ghidate se desfășoară cu minim 10 participanți și durează 45 minute. Acestea pot fi plătite în numerar la locație sau prin virament bancar.

9. Politica de retur

Serviciile de tip consultație – terapie (individual sau de grup), participarea la evenimente, ateliere pot fi anulate cu maxim 48 de ore înainte, în caz contrar banii nu se returnează.

În caz de anulare cu maxim 48 de ore înainte, returnarea banilor se face în termen de maxim 30 de zile de la anulare.

Pentru serviciile de tip eveniment privat, se percepe avans 20% la semnarea contractului. În cazul anulării evenimentului, avansul nu mai poate fi recuperat.

Serviciile de acces în Grădina Senzorială, tur ghidat în Grădina Senzorială nu pot fi anulate, dar clientul poate beneficia de ele oricând, în orarul stabilit de Senzoria.